top of page

Onze specialiteiten.

 

Raad & Daad is gespecialiseerd in totaalconcepten. Renovatie van uw zolderkamer, badkamer, slaapkamer, keuken, ... 

Van ontwerp tot en met de laatste afwerking.

Maar welk soort werk is dat allemaal? Hieronder vind je een greep uit de activiteiten waar we met hart en ziel aan werken.

Gyprocwerken

Een voorzetmuur of een vals plafond? Fijn afwerken van een oneffen oppervlak? Met gipsplaten is het gemakkekijk en snel werken. 

Afhankelijk van het gebruik en de wensen kunnen deze platen ook isolerend werken, acoustisch dempen, vuurvast en waterbestendig zijn.

De ecologische keuze is Fermacell. Deze platen vereisen een andere werkwijze, maar bieden unieke eigenschappen die heel interessant zijn! Aan jou de keuze!

Isolatiewerken

Schilderwerken

Iedereen kan schilderen. Maar er is wel degelijk een kwaliteitsverschil!

Wij werken met gerenommeerde merken en professioneel materiaal.

Voeg daarbij onze productkennis en de afwerking is altijd piekfijn in orde. 

Schilderen is vaak de kers op de taart van een renovatie en dat maakt het zo'n leuk werk om te doen!

Tegelwerken

Een warm gevoel in je huis is ook een warm gevoel in je hart. En in je portemonnaie. We 'stoken' niet voor buiten en besparen daarmee honderden euro's per jaar uit. Raad & Daad bepaalt samen met u de juiste isolatie: thermische en/ of acoustische isolatie van de gewenste dikte of de vooraf bepaalde waarde (r-waarde of decibel-waarde)

Geluidsisolatie kan ook in de vorm zijn van decoratieve panelen zodat uitbreekwerken vermeden kunnen worden of in kantooromgeving.

Tegelen is een kunst. En wij gaan er prat op dat we die stiel onder de knie hebben. Het is ook leuk om met decoratieve, solide materialen te kunnen werken. De ruimte krijgt zoveel meer 'waarde' als het getegeld is.

Grote natuurstenen of kleine mosaicsteentjes? Geen probleem. Wij adviseren ook welke best combineren in welke ruimtes specifiek. 

Vasttapijt

Loodgieterij

Tapijt is terug van weggeweest. Wij leggen kwalitatief tapijt tegen een gunstige prijs. De eigenschappen van het tapijt zijn sterk verbonden met de functie en het esthetische. De klanten die tapijt besteld hebben, willen niet meer terug naar een 'kale' vloer. 

Loodgieterij is als lego. Het is soms wat zoeken, maar de stukjes bestààn en ze passen! Alles aansluiten volgens de regels van de kunst en testen is een mooi moment tijdens de verbouwingen. Jammer genoeg zitten onze kunstwerkjes meestal achter de muur verstopt :-)

Electriciteitswerken

Decoratieadvies

Electriciteit geeft comfort en gemak. We staan er meestal niet bij stil. Als wij onze job goed gedaan hebben, hoef je er idd nooit meer bij stil te staan en werkt alles naar behoren. Bij Raad & Daad houden we wel van technologie die je het leven gemakkelijker maakt: domotica (simpel en geavanceerd), sensoren, timers,... 

Het is pas als we het voorstellen en installeren, dat mensen echt beseffen wat de meerwaarde is.

Raad & Daad zou zijn naam niet waardig zijn als we niet zouden adviseren over de afwerking en decoratie van je nieuwe ruimte. Spreek ons gerust aan met je eigen ideeën, collages, voorstellen en online voorbeelden. Wij bepalen je stijl en zorgen voor een unieke, persoonlijke toets.

 

De totaalprojecten kunnen op rekenen op onze interieurarchitecte Elke.

Heb je een apart project voor ogen? Bespreek het met ons!

bottom of page